Facebook Страница

Гадаене на зарове

zarove krug
Най-разпространеният съвременен метод е да се очертае кръг с диаметър 30 см на маса или друга плоска повърхност. Хвърлете заровете с ръка или от чаша, така че да попаднат в кръга. Ако заровете паднат вън от кръга, хвърлете ги отново. Ако се случи втори път, оставете заровете и почакайте по-благоприятен случай - не ги хвърляйте трети път.
Съберете цифрите от трите зара и погледнете какво е значението на получилото се число. Всеки зар, който падне извън кръга, не се зачита. Ако единият падне отвън, съберете цифрите от другите два, но помнете, че зарът извън кръга може да означава осуетяване на плановете ви. Ако два зара паднат отвън, може би се задава неприятност или скандал. Ако зар падне на пода, предстоят тревоги, два зара на пода означават сериозна неприятност. Ако един или повече зарове паднат извън кръга, а заровете в кръга показват по-малко от три, не може да се гадае - врачува се само с число от три до 18.
Ако някое число се повтори, това означава, че на път е важна вест. В редките случаи, когато един зар попадне върху друг и се задържи там, вероятно ще получите подарък - ала трябва да сте нащрек както в професията, така и в любовта.
 
ГАДАЕНЕ ПО СБОР
 
Три. Изненада или неочаквани новини може би са на път. Във всички случаи предзнаменованието е благо-приятно.
Четири. Разочарование и силно неприятно усещане, вероятно също късмет.
Пет. Желанията ви ще се сбъднат, но може би неочаквано. Непознат може да донесе щастие.
Шест. Загуба и нещастие, може би се отнася до пари и...

Гледане със Домино

dominoШест-шест. Това е най-благоприятната плочица в до-миното, със силно предсказание за успех и щастие във всяка сфера на живота.

Шест-пет. Близък приятел или благодетел, показва също търпение и постоянство. Любезна постъпка ще ви донесе голямо възнаграждение.
Шест-четири. Скандал, може би дори съдебен процес с неуспешен изход.
Шест-три. Заминавате на пътуване или някакво пътуване ще се отрази на живота ви. Отпуската или ваканцията ще е щастлива и пътуването може да ви донесе подарък.
Шест-две. Много голям късмет на пътя. Вероятно ще ви потръгне. Тази плочица е щастлива само за честните!
Шест-едно. Вашите проблеми имат край. Добър приятел ще ви помогне. Предсказание за женитба.
Шест-празно. Пазете се от неискрени приятели или от измамна личност. Възможно е да се почувствате нещастен заради клюка.

Free Joomla templates by Ltheme