Facebook Страница

Уика Таро Съветник

КОНУС НА СИЛАТА - ЕНЕРГИЯ КОНУС НА СИЛАТА - ЕНЕРГИЯ

КОНУС НА СИЛАТА - ЕНЕРГИЯ


Вибрация: Чакра на слънчевия сплит
Ключови думи: Енергия, фокус, концентрация

Конусът на силата е термин, използван за означаване на изграждането на сила от съзнателна енергия и след това изпращането й към нещо, което изисква внимание. Това може да бъде лечебен конус, защитен конус, творчески конус - всъщност всяка форма на енергия. Чрез фокусиране на силата върху централна точка в магическия кръг, с пеене и движение, насочени към привличане на необходимите енергии, магическият практикуващ може да даде сила на желания и мечти, да изпрати помощ на нуждаещите се и да се научи как да впрегне силилите които са достъпни на всеки един от нас.
Шапката на глупака е конус на силата. Когато се е поставяла върху главата, целта е била умът да бъде енергизиран и така да функционира по-добре. Вещерската шапка също приема формата си от конуса на силата, което означава способността на носещия я да работи с и да се фокусира върху енергиите на вселената и творението.

Значение: Конусът на силата означава, че имате енергия на ваше разположение и че тя може да се използва за най-висше благо. Отделете време, за да се съсредоточите върху намеренията си, подхранете всеки творчески пламък с положителни утвърждения и помислете какво може да искате да дадете на другите, за да им помогнете по пътя им. Огненият елемент е силно изявен, когато изтеглите тази карта. Поддържайте енергията си подходяща за всички задачи, които извършвате, тъй като страстта може да доведе до изгаряне. Фокусирайте енергията си и не бъдете повличани от сили извън себе си. Действайте от собствената си енергия и мъдрост в този момент. Налична е възможност за движение и промяна или най-малкото за свежа енергия, която да освети вашето старо или уморено положение. Възприемете свежи подходи към живота, като направите енергията си жизнена чрез йога, бързо ходене или други техники за повишаване на енергията. Това е време на действие. Вашата енергия ще е необходима, така че очаквайте обаждане.

Силните хора - енергийните работници - могат да имат склонност към арогантност, егоизъм и раздразнителност. Ако изпитвате някое от тези, време е да се откажете и да си поиграете малко. Може би всичко е станало твърде сериозно или твърде интензивно във или около вас. Може би сте преуморени и без енергия. Намерете места и ситуации, които ще ви подхранят. Поискайте помощ, ако е необходимо. Никой не може да постигне всичко. Ние сме тук, за да работим и живеем заедно като пазители на тази зелена земя. Оставете другите да водят понякога, за да можете да си починете. Може да се наложи да се защитите и от енергийни вампири – тези, които вземат от вас, независимо от собствените ви нужди. Помислете и над възможността да сте взимали от живота, без да връщате обратно – бъдете внимателни.

Магическа практика - Взиране в свещ

Това упражнение ще ви помогне да подобрите фокуса и концентрацията. Оставете очите да се изцъклят и да се фокусират върху пламъка на бяла свещ, поставена на около 60 см пред вас. Наблюдавайте образи и усещания, докато непрекъснато връщате вниманието си обратно към това просто да се взирате. Ще осъзнаете как умът може да блуждае, когато е тих. Практикувайте ежедневно между пет и десет минути.

От позитивна страна: Енергията е фокусирана и активирана.
От негативна страна: Отнасяйте се подходящо с енергията си.


Оракули

Сподели

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme