Facebook Страница
Featured

Уика Таро Съветник

ЧАША - ПЛОДОРОДИЕ ЧАША - ПЛОДОРОДИЕ

ЧАША - ПЛОДОРОДИЕ


Вибрация: Втора чакра
Ключови думи: Плодородие, лечение, хармония


Чашите представляват водния елемент, чувствата и емоциите, психическите и духовните аспекти на живота. Представляват и плодородието на всички нива. Бокалът се използва за почитане на Богинята. Най-известната чаша е Светият Граал, смятан от някои за символ, представящ родствениците на Христос. Чашата също е символ на утробата.


Значение: Чашите са индикатор, че е сега момент, в който да се оставите на течението и да усетите как вашата собствена чаша се пълни с изобилието, което водното течение ще ви донесе.Това също може да е период наситен с дълбочина и чувства. Като карта на изцерението, Чашата предполага, че момента е подходящ , да оставите потока на Живота, да отмие и прочисти емоциите ви и да подготвите почвата за плодородие и израстване.Размислете какво се съдържа в контейнера на вашето съзнание и как най-добре можете да излекувате себе си и останалите около вас. Обръщайте внимание на сънищата си и се вслушвайте във водата. Картата е изключително позитивна, ако се интересувате от нов проект, връзки или ситуации отнасящи се до деца.


Магически практики - изработка на чаша


Купете си чаша със столче и я декорирайте със знаци и символи използвайки подходящи бои в зависимост от материала. Помислете каква красота и вълшебства искате да доведете в живота си и как да ги представите. Посветете я церемониално когато е готова. Пълнете чашата с изворна вода и пийте от нея ежедневно, искайки чистота на емоциите.


От позитивна страна: Вие сте съд който се изпълва с божествена енергия
От негативна страна: Въплатете това, в което искате да се превърнете


Оракули

Сподели

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme